A | A | A

Workshop ‘Elevator Pitch en eProfiel’

Op 11 april organiseert Zuidoost Brabant Werkt een workshop voor werkzoekenden voor het invullen van een eProfiel en het maken van een Elevator Pitch. Een eProfiel is een persoonlijk digitaal dossier waarin u gegevens over opleiding en werkervaring kunt opnemen, maar ook over vrijwilligerswerk en hobby’s. Het is een uitgebreid cv, waarin u desgewenst filmpjes, foto’s en presentaties kunt plaatsen. Werkgevers kunnen u dan zelf vinden, omdat zij op basis van bepaalde kenmerken zoekacties kunnen uitvoeren in de database met eProfielen.

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het maken, invullen en bijhouden van dit eProfiel op www.zobwerkt.nl. Op deze site is het eProfiel gratis beschikbaar voor werkzoekenden.

Bij het invullen van het eProfiel is het belangrijk om in zeer korte tijd duidelijk te maken wat u de werkgever te bieden hebt. Dat is ook handig bij kennismakingsgesprekken met werkgevers of tijdens netwerkactiviteiten. Dit noemen we de ‘Elevator Pitch’. Daaraan wordt in de workshop eveneens aandacht besteed.

Meld u aan!

WS fotobanner

 

04werkt contactbanner